Beste baby-entertainmentcentra

Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een heupdrager die het gewicht van je baby gelijkmatig verdeelt en de druk op je schouders verlicht, ben je hier aan het juiste adres. Ik heb een aantal dagen onderzoek gedaan naar de merken en modellen die in 2022 beschikbaar zullen zijn.

Als je haast hebt en wilt weten wat volgens ons de beste heupdragers voor baby’s zijn, ga dan voor de Sunveno Carrier, die de baby in een comfortabele M-positie laat rusten, in tegenstelling tot veel andere dragers, die druk en stress veroorzaken op de delicate heupen van de baby. Als gebruikers direct naar de recensie willen gaan, klik dan hier.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van heupzitdragers?

Heupstoeldragers zijn op maat gemaakte draagzakken die het gewicht van uw kind gelijkmatig rond uw middel verdelen. Een verwijderbaar kussen dat in de draagzak kan worden geplaatst door ouders die de belasting van het dragen van een kind of een grote baby willen verminderen, is verkrijgbaar bij verschillende bedrijven. Het gewicht van de baby wordt met behulp van een heupgordel rondom het middel verdeeld, waardoor het zitvlak minder zwaar wordt en de druk op de schouders wordt verlicht.

Waarop moet je letten bij een heupstoeldrager

Houd rekening met de volgende factoren om de haalbaarheid van een heupstoel draagzak te controleren:

Draaghouding: Een stoel met zo’n brede, gewatteerde riem kan helpen het gewicht van de baby gelijkmatiger te verdelen. De brede tailleband en vulling verdelen het gewicht gelijkmatig over de rug en het bekkengebied, waardoor het risico op rugklachten wordt verminderd. Kies een hippe stoeldrager voor uw kind waarmee hij of zij in een goede houding kan zitten.

Comfort: Ongemak, vooral als u een kind draagt, kan ondraaglijk zijn. Controleer de kwaliteit van een heupstoeldrager die u wilt kopen en zorg ervoor dat het ontwerp en de vulling u een comfortabele draagervaring bieden.

Gewicht van de drager: Ik raad sterk aan om dragers te gebruiken die niet veel gewicht toevoegen aan de wagen. Het ideale en voorgestelde gewichtsbereik is 0,5 – 1,0 pond, maar dragers kunnen tot 2 pond wegen. U moet er rekening mee houden dat het draaggewicht een extra lading is die u de hele tijd zult moeten dragen.

Kosten: Wat uw budget ook is, kies comfortabele en veilige vervoerders die u zich kunt veroorloven.

Voordelen van heupzitdragers

  1. Moedigt hechting aan – Uw schouders zijn zo dicht bij elkaar in de heupzitting wanneer u uw kind draagt, en u kunt op ooghoogte praten. Zo krijg je de kans om een ​​persoonlijke band met het kind op te bouwen.
  2. Wanneer de baby op de brede stoel zit, wordt de ruggengraat gestabiliseerd en worden de heupen op natuurlijke wijze gespreid, wat een normale groei van de heupen bevordert.
  3. Helpt het gewicht van uw baby gelijkmatig over uw onderlichaam te verdelen. Het gewicht van uw kind wordt verdeeld over zowel de taille als de heupen wanneer u een heupzitje gebruikt. Om het gewicht goed te verdelen, kun je je baby hier ook heen en weer schuiven tussen de linker- en rechterkant.
  4. Heupzitje is veelzijdig omdat u uw kind in verschillende posities kunt houden, afhankelijk van de leeftijd. (Als de heupzitting is verwijderd, is dit een naar buiten gerichte, naar binnen gerichte voedingshouding.)
  5. Ze zijn bedoeld om met je kind mee te groeien. Heupzitjes kunnen worden gebruikt vanaf het moment dat het kind 4 maanden oud is tot het 3 jaar oud is, afhankelijk van de fabrikant.
  6. Ze zijn heel praktisch — Hips-stoelen zijn licht van gewicht en hebben talloze vakken om je spullen onderweg in op te bergen. U kunt uw kind ook overal mee naartoe nemen, omdat het geen grote voetafdruk heeft.
  7. Gebruikers kunnen de baby voor langere tijd in de armen dragen zonder uw armen of rug te belasten — Een heupzitje verplaatst het gewicht van hun kind van uw heupen naar het zitje, zodat u uw baby voor langere tijd kunt dragen zonder de baby te vermoeien. armen of rug.

Beste heupdragers voor peuters in 2022

360° Ergobaby draagdoek voor heupzitje voor baby’s

Deze draagzak is een draagzak voor alle posities die heup- en tailledragend is. Ik vind het het leukst omdat het je baby in staat stelt om in een ergonomische “M” -vorm te zitten met de knieën gelijk aan of boven de heupen en de ruggengraat in een gebogen “C” -positie. Deze drager heeft, net als Sunveno, extra vulling op de lendenen en schouderbanden voor comfort. Het Centrum voor Heupdysplasie heeft deze drager goedgekeurd als veilige en borstdrager.

Meer dan 500 consumenten hebben Ergobaby 360 4,6/5 sterren gegeven, wat aangeeft dat het een geweldige draagzak is. Het is bedoeld om uw baby te helpen vanaf de leeftijd van vier maanden tot de leeftijd van 36 maanden. Het kan ook uw baby ondersteunen met een gewicht tussen de 12 en 33 pond.

Heupkrukje voor Baby Hip Seats Carrier

In 2022 is de Baby heupdrager heupkruk de op twee na beste heupdraagdoek met heupkruk. Deze heupgordel heeft 4,5/5 beoordelingen gekregen van meer dan 200 klanten en is momenteel de 9e beste zachte draagzak, zoals geïllustreerd in de onderstaande afbeelding.

SUNVENO- 6-in-1 veiligheidszitje voor pasgeboren baby’s voor thuis, buiten, reizen

De Sunveno heupzitjedrager voor baby’s is de op drie na hoogste babyheupdrager op de markt. Dit is een 3-in-1 draagdoek die gebruikt mag worden van 6 tot 2 jaar. U zult ook genieten van het ergonomische ontwerp, dat een helling van 30 graden heeft waardoor uw baby in een natuurlijke M-positie kan zitten, waardoor spanning en pijn op de gevoelige babyheupen worden verminderd.

Het beschikt ook over een x-cross schouderbandontwerp dat de spanning op uw schouders en buik vermindert. Deze heupdrager heeft ook extra gewatteerde banden en is gemaakt van comfortabele en ademende materialen. Het wordt vervaardigd door een bedrijf in de Verenigde Staten dat al 13 jaar actief is.

Deze koerier met schouderstoelen scoort hoog op Amazon, met meer dan 1300 klanten die hem een ​​beoordeling van 4,6/5 geven. Het staat momenteel in de top 100 van beste zachte draagzakken van Amazon.

Tushbaby – Veiligheidsgecertificeerde draagzak met heupzitje

Tushbaby is onze keuze voor de beste heupstoeldrager voor baby’s die momenteel op de markt is. Deze best beoordeelde 4,5/5 van 160 Amazon-klanten is beschikbaar voor minder dan $ 80. Het staat momenteel op nummer 23 in de lijst van de 100 beste zachte draagzakken.

Speelmat baby
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart