Joovy Spoon Walker beoordelingen(2022) -(Ouderlijke beoordelingen en feedback)

Joovy lepel wandelaar review zal u helpen te begrijpen wat het onderscheidt van anderen.

Er zijn zoveel duwlopers, een van de beste is de lepelloper van joovy. Dus in dit artikel krijgt u een gedetailleerde Joovy Spoon Walker-recensies, waardoor het een van de bestsellers op de markt is.

Vanwege het vermogen om het maximale gewicht en de maximale lengte te dragen, wordt de joovy loopstoeltje aanbevolen voor lange baby’s om goed te kunnen bewegen, aangezien het een van de beste loopwagentjes voor tapijtvloeren is. Als u op zoek bent naar hardhout, dan raad ik u aan een loopstoeltje met rubberen wielen te bekijken om plotseling uitglijden en vallen te voorkomen.

Hoe gebruik je de joovy loopwagen veilig?

  • Verwijder alle voorwerpen die over de hoogte zijn om te voorkomen dat uw kind bij een rollator kan reiken.
  • Bedek alle stopcontacten met stopcontactafdekkingen.
  • Sluit de deuren van de gangen waar u niet wilt dat uw baby met de rollator gaat.

Heb je enige twijfel over de veiligheidsnormen van de joovy walker, en hoeveel hoogteverstellingen heeft het of hoe kunnen we de hoogte van de Joovy spoon Walker verlagen? Bekijk deze video.

Hoe joovy spoon walker helpt bij de ontwikkeling van de hersenen?

Walker helpt baby’s te bewegen en het ontwikkelt hun hersenen als ze beginnen na te denken over het daadwerkelijk krijgen van plaatsen.

Wanneer je baby zich realiseert dat hij tegen een muur staat of tegen een deur in een gang staat en hij achteruit moet, draai dan met zijn heupen en ga dan vooruit.

Je kunt echt zien dat het ontwikkelen van zijn hersenen hem niet helpt om te leren lopen, maar het helpt de hersenen zeker op verschillende manieren te functioneren.

Laten we eens kijken naar een gedetailleerd overzicht van wat lepel wandelaar combineert.

joovy spoon loopstoeltje – houtskool

De Joovy Spoon Walker is een U-vormige kinderstoel die kan worden gebruikt als een plek voor kinderen om te eten, spelen en leren lopen en voldoet aan de veiligheidsnormen en trapveiligheid.

Deze elegante lepeltrekker heeft een glanzend witte afwerking. De stoelinzetstukken zijn verkrijgbaar in zes levendige kleuren, dwz hieronder vermeld,

Bekijk de andere kleuren van de lepelwagen die perfect kan worden gecombineerd met de kamer van je baby.

Het rubberen loopwiel dat aan joovy is bevestigd, maakt het een echte winnaar op het gebied van hardhouten vloeren

joovy lepel loopstoeltje – greenie

joovy spoon loopstoeltje – paars

joovy spoon loopwagen rood

Geproduceerd door het Amerikaanse bedrijf Joovy, zoals alle producten, is deze rollator innovatief, geavanceerd en extreem resistent.

Je baby zal er dol op zijn omdat het comfortabel en leuk is.

Het ziet er geweldig uit en is gemakkelijk schoon te maken, dus je zult het geweldig vinden. Het belangrijkste is dat het veilig, sterk en stabiel is.

Joovy Spoon Walker-specificaties

Gemonteerde afmetingen: Joovy Spoon Walker gemonteerd meet 18 “(H) x 25 1/2” (B) x 27 3/4 “(D).

Afmetingen opgevouwen: Lepel kan plat worden opgevouwen. Opgevouwen zijn de afmetingen 9 inch (H) x 25 1/2 inch (B) x 27 3/4 inch (D).

Gewicht: weegt 12,3 lbs.

Maximaal gebruikersgewicht en -lengte: Joovy Spoon is gemaakt voor kinderen die zonder hulp rechtop kunnen zitten en voor kinderen die tot 30 kilo wegen en tot 331/2 inch lang zijn.

Kenmerken van joovy spoon loopstoeltje

Dienblad

joovy lepelwandelaar voedertijd

Als het tijd is om te eten, bereikt het supergrote dienblad van Joovy Walker de tafel en houdt het de kom en het flesje van de baby vast. De uitneembare inzetbak kan eenvoudig worden verwijderd en gewassen na voedselresten.

De inzetstukken kunnen ook in de vaatwasser worden gewassen. Het dienblad is groot genoeg voor het favoriete speelgoed van je baby.

verwijderbare lade joovy spoon walker beoordelingen

Als ze wat ouder zijn, zal deze veelzijdige loopwagen je baby ondersteunen en helpen om zelfvertrouwen te krijgen en zijn benen te versterken bij het zetten van de eerste stapjes.

In deze Joovy Spoon Walker-recensie zullen we kijken naar het grote geheel, de sterke en zwakke punten en de feedback van kopers.

Brede basis

Met een versterkt frame en brede voet hoef je je geen zorgen te maken over de kanteling van de Joovy Baby Walker wanneer je baby op en neer springt en het zorgt er ook voor dat de bewegingen van de baby beperkt blijven tot brede gangen.

Het antislip trapkussen biedt veel grip en de basis is zeer stabiel en vrijwel valbestendig.

De basis is zo ontworpen dat de vinger van een kind niet bekneld kan raken tussen de zijkant van het dienblad en de muur als deze de zijkant van het dienblad en de muur raakt.

De kleine handjes en vingers kunnen zich niet zo gemakkelijk over de rand uitstrekken, het is duidelijk dat ze een leeftijd bereiken waarop hun armen gemakkelijk over de zijkant kunnen strekken, maar maak je geen zorgen, joovy dacht eraan dat de basis van de rollator breder is dan de bovenkant van de dienbladtafel, dus zelfs als de baby zijn handen over de zijkant laat hangen, wat heel gebruikelijk is, is het voor hem onmogelijk om zijn vingers tegen de muur te wrijven of vast te klemmen.

Joovy lepel heeft ook deze bumperbeschermer aan de voorkant die peuterstoten voorkomt en helpt speelgoed dat op de grond ligt uit de weg te duwen, waardoor wordt voorkomen dat hij op een van hen stapt of op iets dat zijn benen zal bezeren.

Het is vrij van BPA, PVC en ftalaten.

Zitting

De Joovy loopwagen is uitgerust met een ondersteunend zitkussen, een comfortabel zitkussen en een zacht gevoerde rugleuning.

Uw kind zou zeker blij en opgelucht zijn met Walker, balans tussen eten, spelen of leren lopen.

Of u nu op zoek bent naar een korte loopwagen voor uw kleine baby of een grote loopwagen voor uw grote baby, loopwagens die worden geleverd met instelbare hoogte, joovy lepel wordt ten zeerste aanbevolen omdat deze is gebouwd met hoge veiligheidsmaatregelen.

De Joovy-lepelroller met drie hoogte-opties stelt het kind in staat om de stoel in een zittende positie te gebruiken en de rollator in een staande positie. Het betekent ook dat je de zitpositie kunt aanpassen naarmate je groeit.

Makkelijk schoon te maken en op te bergen

De dienbladinzet is vaatwasmachinebestendig. Het zitkussen is machinewasbaar.

De Joovy Spoon Walker kan worden opgevouwen voor transport en opslag.

joovy spoon walker opvouwbaar reviews

Joovy heeft drie verschillende standen, waaronder helemaal naar de grond laten zakken, waardoor het gemakkelijker voor u is om hem eenvoudig onder het normale bed te duwen of hem voorover te leunen in de hoek van de kamer.

Gemak van montage

De Joovy Spoon Walker is gemonteerd. Plaats gewoon het zitje en uw kind is klaar voor gebruik.

Opmerking: dit JPMA-gecertificeerde babyproduct voldoet aan of overtreft alle veiligheids- en nalevingsnormen van overheidswege.

U moet echter altijd op uw baby letten wanneer u hem gebruikt of loopt. Er moet een veiligheidshekje worden gebruikt om toegang tot de trap te voorkomen.

Beperkingen van joovy walker

Stoelhoes

Het vervangen van de stoelbekleding nadat deze is verwijderd, is problematisch. Als u dit meerdere keren doet, wordt het u gemakkelijker gemaakt.

Wiel

De wielen hebben de neiging een beetje stijf te zijn, waardoor het voor kleine kinderen moeilijk is om de rollator voor het eerst te draaien.

Activiteitenpaneel

Er is geen ingebouwd activiteitenspeelgoed in joovy walker. U kunt echter altijd een lijst met het favoriete speelgoed van uw kind op het grote joovy-blad krijgen en indien nodig vervangen. Kinderen raken meestal verveeld met hetzelfde speelspeelgoed.

Als u op zoek bent naar een ingebouwd activiteitenpaneel, moet u voor duwwagens gaan, en VTech zit-sta leerloopwagen is een van de beste keuzes onder de meeste ouders die op zoek zijn naar een duwspeeltje.

In het volgende deel van deze Joovy Spoon Walker review zullen we zien wat onze klanten ervan vinden.

Wat ouders zeggen na het kopen van Joovy Spoon Walker?

De recensie van Joovy Spoon Baby Walker is over het algemeen zeer indrukwekkend.

Er zijn veel positieve opmerkingen over de kwaliteit, robuustheid en stabiliteit van Joovy Spoon.

Ouders vinden het geweldig hoe gemakkelijk het is om het van kamer naar kamer te verplaatsen.

Veel ouders hebben gezegd dat ze speelgoed op een groot dienblad kunnen stapelen om hun kinderen gek te maken en te vermaken, zodat ze kunnen zien hoe hun kinderen het huishouden doen.

Sommige mensen vinden dat de Joovy Baby Walker niet goed werkt met hoogpolige vloerkleden, maar goed rolt op laagpolige vloerkleden en hardhouten vloeren als hij als rollator wordt gebruikt.

Kunnen we joovy spoon walkers met anderen vergelijken?

Als u op zoek bent naar een eenvoudige maar elegante rollator, dan is een lepelroller een perfecte keuze.

De enige tegenvaller bij de lepellopers is dat er geen activiteitenspeelgoed, muziek of liedjes bij zitten. Maar er is een ondersteunend dienblad om aantrekkelijk speelgoed voor uw kinderen te plaatsen om mee te spelen en dit speelgoed kan naar behoefte worden vervangen, kinderen raken normaal gesproken verveeld als ze steeds weer hetzelfde speelgoed zien.

Samenvatten

Joovy loopwagentje met lepel dat wordt geleverd met een eenvoudig maar elegant ontwerp, is een aantrekkingspunt geweest voor liefhebbers van loopstoeltjes. De beste beoordelingen over de Joovy-lepelloper maken het het best verkopende product bij Amazon met goede beoordelingen.

Als u op zoek bent naar een loopwagentje om uw baby te leren lopen, lees dan de recensies over de zit- en sta-loopwagen van vtech

Veelgestelde vragen over de joovy loopwagen

Is Joovy lepel Walker veilig?

Joovy rollator wordt geproduceerd door een Amerikaans bedrijf “joovy”.
Zoals al zijn producten is deze rollator innovatief, zeer functioneel en zeer resistent.
Je baby zal er dol op zijn, want het heeft een comfortabele zitting en is gemakkelijk te verplaatsen.
Je zult het geweldig vinden vanwege het eenvoudige en elegante ontwerp en het dienblad met snacks is gemakkelijk schoon te maken.
Het is sterk en stabiel en de antislip trapmatten voorkomen dat het naar beneden valt.

Hoe voed je een Joovy Walker op?

Er zijn 3 hoogteverstellingen in de joovy loopwagen om aan te passen aan de lengte van uw baby. Er is een knop direct onder de joovy tray om de hoogte te regelen, dit zal u helpen de hoogte van de rollator te verhogen of te verlagen. Door de knop helemaal naar beneden te laten zakken, kunt u hem plat genoeg maken om onder het bed te worden geschoven om hem gemakkelijk op te bergen.

Heeft de Joovy Walker remmen?

Nee, joovy heeft geen remmen. Het heeft echter antislip trapmatten om te voorkomen dat de rollator omvalt bij het bereiken van de rand van de trap.


Hoe de joovy walker te laten zakken?

Het laten zakken van de joovy spoon is vrij eenvoudig. Druk gewoon op de knop onder het dienblad en de rollator klapt volledig plat in voor eenvoudig opbergen en transporteren.
hoe joovy walker neer te laten

Joovy-lepelloper is een geweldige optie als u op zoek bent naar eenvoudig, veilig en vervangbaar en aantrekkelijk speelgoed.
Bekijk deze video voor een beter begrip bij het laten zakken van de joovy rollator.

Zijn loopstoeltjes veilig?

Er heerst in 1996 een soort slecht stigma over loopstoeltjes Amerikaanse Academie voor Kindergeneeskunde eigenlijk aanbevolen om alle wandelaars een verbod op te leggen vanwege de gevaren die daarbij ontstaan.
De meest voorkomende verwondingen die optreden tijdens het lopen zijn
Vallen in poelen.
Van de trap vallen.
Omdat ze zich nu op een hoger niveau bevinden, kunnen ze verschillende objecten bereiken en die naar beneden trekken, wat verstikking, vergiftiging en zelfs verbranding heeft veroorzaakt.
Onderzoek heeft aangetoond dat baby’s die een looprek gebruiken motorische en mentale vaardigheden ontwikkelen, zoals rechtop zitten, kruipen of lopen, later dan baby’s die geen looprek gebruiken en liever een activiteitencentrum voor springers gebruiken.
Er is een algemene misvatting dat een loopstoeltje eigenlijk een hulpmiddel is om hen te helpen lopen, wat volkomen onjuist is.
Dus, na het horen van al die gevaren en alles wat een rollator slecht maakt, waarom zou iemand er ooit een willen kopen?
Dus ik weet dat ik veel gevaren heb opgesomd, maar er zijn manieren waarop je elk van die gevaren kunt verminderen.
In dit artikel lees je ook hoe Joovy lepel Walker is veilig? De recensies over joovy spoon walker zullen het duidelijk omschrijven.
Dus blijf lezen……..
Ten eerstelaat me duidelijk maken dat de joovy-lepel-loopwagen een zittende loopwagen is en geen duwspeelgoed voor baby’s.

Speelmat baby
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart