Beste baby-entertainmentcentra

Ringslings zijn veelzijdige, verstelbare en in meerdere standen verstelbare draagzakken, maar hoe kies ik de meest comfortabele ringsling voor het dragen van mijn baby?

De ring schouderband is een draagzak ontworpen voor ergonomisch dragen. Het bestaat uit een stoffen rechthoek en twee roestvrijstalen ringen. Een van de belangrijkste kenmerken is zijn veelzijdigheid het kan in verschillende posities worden gebruikt: in de wiegmodus om borstvoeding te geven of de fles te geven (waarbij er altijd voor wordt gezorgd dat de luchtwegen vrij blijven en voor het belangrijkste moment van de borstvoeding), en de baby kan ook in de borst, rug of heup.

Het is het ideaal aanvullende draagzak voor elk stadium aangezien het geschikt is vanaf de geboorte tot 12-15 kilo. Sterker nog, het is een van de methoden die zich het beste aanpassen aan het lichaam van baby en drager . Het systeem bestaat uit het aanpassen van de stof aan het lichaam van de baby voor een perfecte ondersteuning en ergonomisch dragen, ongeacht de leeftijd, het gewicht en de grootte van de baby. Ook one-size-fits-all.

Ringslings zijn comfortabel lichtgewicht, gemakkelijk in gebruik en kunnen gemakkelijk in een tas worden verpakt. Er is echter af en toe een leercurve! Geef niet op als je ringsling onaangenaam is of niet veilig genoeg aanvoelt. Je zult verliefd worden op je sling na een beetje oefenen en wat problemen oplossen met je ringsling!

Doen ringslings pijn aan de rug?

Houd er rekening mee dat het een asymmetrisch dragen , wat betekent dat het gewicht niet gelijkmatig over de rug wordt verdeeld, maar op een van de schouders valt, en ongelijkmatig op de rug, daarom is het voor beperkte tijd aangewezen en wordt aanbevolen om de zijkant af te wisselen. Daarom beschouwen we het als een aanvullende draagzak naar andere draagsystemen zoals de draagdoek of de rugzak, die allemaal het gewicht over beide schouders en de hele rug verdelen.

Zorg er allereerst voor dat je horloges, armbanden, ringen… afdoet. Dat kan druk verhogen en de bloedstroom nog moeilijker maken, al verminderd door de blessure.

Hoe maak je een ringsling comfortabeler?

Wanneer gebruik je de schouderringsling?

De schouderring draagdoek is een zeer praktische en snel om te doen draagzak . Het is de meest gebruikte draagzak om de baby zijwaarts te dragen, dat wil zeggen op de heup. In deze stand kun je gemakkelijk op- en afstappen en is ideaal wanneer de kleintjes al lopen maar toch snel moe worden en om armen vragen; Deze positie biedt de kleintjes een groter gezichtsveld, wat ideaal is om hun nieuwsgierigheid en ontdekkingsfase te bevredigen.

Het is een lichte draagzak, gemakkelijk en handig op te bergen omdat hij nauwelijks ruimte inneemt of weegt. Kies bij het kopen van een draagzak de schoudertas die het beste bij uw interesses en uw baby past en ontdek alle fysieke en emotionele voordelen van het dragen van uw baby, zelfs huid-op-huid.

Posities en gewichtsaanbevelingen voor het gebruik van de ringslings

De schoudertas kan gebruikt worden aan de voorkant, op de heup en aan de achterkant om het te gebruiken met kinderen van 2 of 3 jaar oud, raad ik aan het op de heup te gebruiken om u te helpen het gewicht tussen één schouder en heup te verdelen, natuurlijk ook op de rug , altijd oefenen en veiligheidsmaatregelen nemen, de meeste fabrikanten raden een gewicht aan limiet tussen 15 en 20 kilo.

Hoewel het een draagzak is die gedurende de hele draagfase kan worden gebruikt, is het noodzakelijk om de kracht in de schouder te hebben die het gewicht gaat opnemen, dit kan alleen worden verkregen door te oefenen, ik zal u een voorbeeld geven, als een moeder je baby van 10 kilo voor het eerst in een schoudertas draagt, zal ze na een tijdje zeker het gewicht op je schouder voelen, maar een moeder die haar baby droeg sinds ze 3 kilo was, zal ongetwijfeld de nodige kracht krijgen om gemakkelijk draag de baby als hij 10 kilo weegt.

Kwaliteits- en verzorgingsadviezen voor draagdoeken

Bij de aanschaf van een schouderbandage kunnen we de volgende punten beoordelen:

  • Dat heeft het instructies voor gebruik en veiligheidsmaatregelen.
  • De ringen moeten zijn “Een stukje” dat wil zeggen zonder naden, zonder lassen, zonder randen, aangezien het werk van de ringen is om de aanpassing te vergemakkelijken door de stof ertussen te trekken en los te maken, naast het feit dat de ringen de stof vastzetten door te voorkomen dat deze vanzelf wegloopt en we hebben een ongeluk met onze baby, daarom kan het hebben van een schouderriem met bevestigde ringen de stof scheuren door constant gebruik, of ze kunnen beginnen te scheiden bij hun verbinding en in die gevallen is het niet langer veilig om te gebruiken.
  • Het materiaal van de ringen moet bij voorkeur zijn aluminium maar er zijn ook andere materialen zoals nylon, er moet worden opgemerkt dat dit type ringen speciaal is gemaakt voor portering en altijd een alfanumerieke code heeft die door de fabrikant wordt uitgegeven om de authenticiteit ervan te garanderen.
  • Hoewel de schouderbanden erg zijn resistent ze hebben ook de zorg nodig die bij elke draagzak wordt betracht, zoals het weghouden van warmtebronnen, het vermijden van stoten in de ringen en scheuren in de stof.

Welke ring sling carrier kies je voor elk moment?

De mesh schouderdraagdoek is een coole draagzak die perfect is voor gebruik in de heetste maanden van het jaar. De mesh-vormige stof is zeer licht, gemakkelijk aan te passen en voorkomt zweten; het geheim is de samenstelling: 95% katoen 5% elastiek. Het wordt aanbevolen vanaf de geboorte tot ongeveer 2 jaar oud.

Er zijn draagzakken die het beste bij bepaalde situaties passen.

Beste draagzak schouderpijn
Beste draagzak voor op de rug
Draagzakken voor wandelen en wandelen
De beste draagzakken voor grote kinderen
Zachte gestructureerde draagzak
Heupdrager voor peuter
Beste draagzak voor mama en papa
Moby versus Solly, wat is beter?
Beste draagdoek voor warme maanden in de zomer

Speelmat baby
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart