De 7 beste biologische wasmiddelen voor baby’s

De meeste baby’s zijn zeer gevoelig voor agressieve chemicaliën, vooral voor chemicaliën in wasmiddelen die we gebruiken om hun kleding en uitrusting te wassen. Dus als je baby een gevoelige huid heeft, kun je beter het beste biologische babywasmiddel gebruiken. Het maakt de kleding van je baby grondig schoon zonder je zorgen te hoeven maken over chemicaliën, en het is ook milieuvriendelijk.

Vergelijkingstabel

Een gedetailleerd overzicht van de beste biologische babywasmiddelen

Babyganics Vloeibaar wasmiddel voor baby’s

Babyganics Vloeibaar wasmiddel voor baby's

Bescherm je baby tegen schadelijke chemicaliën in een wasmiddel. Gebruik het beste biologische babywasmiddel en laat je baby genieten van de schone kleding zonder dat de chemicaliën hun gevoelige neus storen.

Producthoogtepunten

Het Babyganics vloeibare wasmiddel voor baby’s is geformuleerd zonder de optische witmakers en andere agressieve chemicaliën die in de meeste wasmiddelen worden gebruikt. Ingrediënten zijn puur plantaardig, maar hebben nog steeds het vlekbestrijdende vermogen. Ook veilig te gebruiken in wasbare luiers.

De goede

De meeste babyallergieën komen van de scherpe geur van het wasmiddel dat wordt gebruikt bij het wassen van de babykleertjes. Omdat dit product geurvrij is, kunt u ervoor zorgen dat uw baby veilig is wanneer hij de kleding draagt.

De slechte

Dit vloeibare wasmiddel wordt geleverd in een grote fles en het is moeilijk om het te gieten als je wat in de wasmiddelgleuf moet doen. Hij heeft geen schenktuit, dus je hebt geen controle over de hoeveelheid die je erin giet. Maar je kunt wel een klein kopje gebruiken om de hoeveelheid af te meten die je in de wasmachine doet en om ervoor te zorgen dat je geen wasmiddel verspilt.

PRO’s

 • Geurvrij
 • Met vlekbestrijdend vermogen
 • Plantaardige formule

nadelen

 • Geen schenktuitjes
 • Dop is niet goed afgesloten
 • Het lekt

Dreft Stage Baby Wasmiddel

Dreft Stage Baby Wasmiddel

Je pasgeborene heeft de meest gevoelige huid. Ze kunnen nauwelijks omgaan met chemicaliën op wasmiddelen die in hun kleding worden gebruikt. Omdat pasgeboren kleding niet bevlekt en vies is, is het niet nodig om sterk geurende zeep te gebruiken, die ook schadelijk kan zijn.

Producthoogtepunten

Het Dreft Stage 1 babywasmiddel is ontwikkeld voor pasgeborenen. Het is hypoallergeen, dus je weet zeker dat je baby geen allergieën zal ontwikkelen. Het reinigt goed en helpt ziektekiemen en bacteriën op de babykleertjes te verwijderen. Het product heeft een sterke geur, maar vervaagt na twee dagen.

De goede

Dit wasmiddel kan worden gebruikt in een wasmachine of handwas. Als je ervoor kiest om je newbornkleding hiermee met de hand te wassen, zou dat geen probleem moeten zijn. Omdat het hypoallergeen is, is het niet schadelijk voor je huid.

De slechte

Het wasmiddel is te plakkerig voor handwas. Het kan ook deeltjes in water creëren die aan de kleding van de baby kunnen blijven plakken. Dus voordat je de kleding aantrekt, moet je eerst mengen en verdunnen met water. Onderzoek ze ook zorgvuldig tijdens het spoelen om er zeker van te zijn dat er geen wasmiddeldeeltjes aan de kleding blijven kleven.

PRO’s

 • Het is hypoallergeen
 • Zacht voor de pasgeboren huid
 • Effectief wasmiddel voor het verwijderen van vlekken

nadelen

 • Te geconcentreerd om te gebruiken voor handwas
 • Met sterke geur
 • Geur werkt mogelijk niet voor sommige baby’s

ARM & HAMMER Baby, 75 ladingen vloeibaar wasmiddel

ARM & HAMMER Baby, 75 ladingen vloeibaar wasmiddel

Bij het wassen van babykleertjes moet je rekening houden met de geur. Hoewel geurvrij wasmiddel het meest wordt aanbevolen, kan sommige waszeep geparfumeerd zijn, maar met de mildste geur. Zorg er dus bij het kopen van het beste biologische babywasmiddel voor dat u degene krijgt die niet pijnlijk is voor de neus. Het systeem van uw baby kan erop reageren, of in het ergste geval kunnen ze allergieën ontwikkelen.

Producthoogtepunten

De ARM & HAMMER Baby, 75 Ladingen Vloeibaar Wasmiddel heeft een dubbele reinigingskracht, waardoor de kleding van je baby schoon blijft. Het heeft ook de lichtste geur waardoor de gewassen kleding fris en schoon ruikt. Het is hypoallergeen en vrij van de kleurstof.

De goede

Deze wasmiddelzeep is 2x de concentratie. U kunt dus de lading in één fles verdubbelen. Het is plakkerig dat je maar een kleine hoeveelheid van deze waszeep nodig hebt in één cyclus van de wasmachine.

De slechte

De wasmiddelzeep is geparfumeerd. Voor sommigen kan het mild zijn, maar voor anderen kan het sterk zijn, vooral voor gevoelige baby’s. Zorg ervoor dat je eerst test met de volwassen kleding en kijk of de geur goed werkt voor je baby’s.

PRO’s

 • Compatibel met HE-ring
 • Met milde geur
 • Het verdeelt zich goed bij gebruik van een wasmachine

nadelen

 • Niet voor baby’s met eczeem
 • Hypoallergeen maar niet milieuvriendelijk
 • Geur is misschien niet goed voor sommige baby’s

Puracy natuurlijk vloeibaar wasmiddel

Puracy vloeibaar wasmiddel

Ben je ziek van agressieve wasmiddelen die je kleding en huid ruïneren tijdens het wassen? Dan is dit het beste moment om het beste biologische babywasmiddel te proberen dat is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Het maakt je kleding schoon en is ook nog eens veilig voor het milieu.

Producthoogtepunten

Puracy Natural Liquid Laundry Detergent is gemaakt van natuurlijke ingrediënten waarvan is getest dat ze effectief zijn in het verwijderen van vlekken en geurtjes uit de kleding vanwege de formule met vier enzymen. Het kan worden gebruikt op delicate en donkere kleding. Het zal veilig reinigen zonder de kleur te vervagen.

De goede

In tegenstelling tot andere wasmiddelflessen heeft deze de pompdop. U kunt snel op drukken om de vloeistof in de wasmiddellade te laten lopen. U hebt geen kleine container nodig om te meten en in de wasmachine te gieten.

De slechte

Het wasmiddel is 10x geconcentreerder dan de gebruikelijke vloeibare zeep. Lees zeker de gebruiksaanwijzing, zodat je geen druppel van dit wasmiddel verspilt. U kunt het ook mengen met voldoende water voordat u het in de wasmiddelgleuf van uw wasmachine giet.

PRO’s

 • Reinigt en verfrist kleding zonder chemicaliën
 • Veilig voor de gevoelige huid zoals baby’s
 • Het heeft een plantaardige formule

nadelen

 • Het is te geconcentreerd
 • Kan jeuk veroorzaken als het meer dan de aanbevolen hoeveelheid wordt gebruikt
 • Geen vervangende dop als deze vast komt te zitten

Biokleen Free & Clear wasmiddel

Biokleen Free & Clear wasmiddel

Als ouders wilt u dat uw kind beschermd is tegen onheil. Daarom moet zelfs het gebruik van wasmiddel op de kleding worden onderzocht. Een biologische of niet-giftige wasmiddelzeep zou het beste biologische babywasmiddel kunnen zijn. Dit is om ervoor te zorgen dat hij schone kleren krijgt zonder chemicaliën.

Producthoogtepunten

Het Biokleen Free & Clear wasmiddel is 3x geconcentreerd, goed voor 300 ladingen op HE-wasmachines en 150 op standaard wasmachines. Het heeft geen lichte geur, waardoor het geschikt is voor baby’s met een gevoelige huid en voor baby’s die allergisch zijn voor de sterke geur.

De goede

Het wasmiddel zorgt voor schone babykleertjes na het uitladen uit de wasmachine of droger. Het elimineert hardnekkige vlekken en geurtjes, zelfs zonder het gebruik van bleekmiddel en andere sterke wasmiddelen. Deze is ook milieuvriendelijk, dus het gebruik hiervan kan het ecosysteem niet schaden.

De slechte

Controleer de instructies van de gebruiker zeer zorgvuldig om er zeker van te zijn dat het werkt bij het verwijderen van de geur en vlek. Het moet worden gebruikt volgens de aanbevolen hoeveelheid, anders verwijdert het de vlek niet. Maar aangezien babykleertjes niet zo vies zijn in vergelijking met volwassenen, zou het prima kunnen werken met de schoonmaakklus.

PRO’s

 • Het is betaalbaar
 • Aangename geur na het wassen, maar vervaagt uiteindelijk
 • Extra geconcentreerd

nadelen

 • Kon de vetvlek niet volledig verwijderen
 • Werkt mogelijk niet bij sommige baby’s met bepaalde allergieën
 • Met een kleine hoeveelheid natriumchloride

Alle vloeibare wasmiddelen voor baby’s

Alle vloeibare wasmiddelen voor baby's

Als het gaat om het omgaan met de gezondheid van uw baby, moet u rekening houden met alle dingen die u gebruikt om de kleding van uw baby schoon te maken. Dit is nodig omdat baby’s gevoelig zijn voor geur en hun huid is ook gevoelig. Het beste biologische babywasmiddel zou dus praktisch voor hen zijn.

Producthoogtepunten

Alle vloeibare wasmiddelen voor baby’s zijn het beste voor babykleding. Dit kan babyvlekken en andere bekende vlekken en geurtjes verwijderen. Het is zeer zuinig met flessen die 40 ounce geconcentreerd wasmiddel bevatten. Deze is gemaakt van planten en volledig biologisch.

De goede

Deze vloeibare wasmiddelzeep is geschikt voor baby’s met een gevoelige huid. Het bevat geen agressieve chemicaliën, meestal de oorzaak van allergische reacties bij baby’s en peuters. Het is ook geurvrij, dus baby’s die gevoelig zijn voor geur zijn hier veilig voor.

De slechte

De dop van de fles dient als maatbeker van het wasmiddel. Eén dopje is misschien niet genoeg als je vuile babykleertjes wast. Zorg ervoor dat u de instructies aandachtig leest, anders moet u experimenteren met de hoeveelheid vloeibare zeep die u op de wasmiddelgleuf giet totdat u het gewenste resultaat krijgt.

PRO’s

 • Met aangename geur
 • Verwijdert bekende vlekken en geurtjes
 • Het is betaalbaar

nadelen

 • Maatbekers zijn niet nauwkeurig
 • Gaat stinken als de juiste hoeveelheid niet op kleding wordt aangebracht
 • Het heeft sulfaten

Geconcentreerd wasmiddel van de zevende generatie

Geconcentreerd wasmiddel van de zevende generatie

Een ding dat u moet controleren over wasmiddel voor baby’s, is de reputatie op het gebied van zeepformulering. Bedrijven die bezig zijn met de plantaardige en biologische formulering van hun product kunnen een groot voordeel zijn. Het zal u ook helpen bij het kiezen van het juiste wasmiddel voor babykleding, vooral als de fabrikant zijn vertrouwensscore in de markt heeft opgebouwd.

Producthoogtepunten

The Seventh Generation is een van de bekende fabrikanten van milieuvriendelijke producten. Met het geconcentreerde wasmiddel van de zevende generatie weet u dat het veilig is voor mens en natuur. Het heeft de bovengemiddelde vlekbestrijdende kracht die bacteriën en geurtjes uit de kleding van je baby elimineert.

De goede

Deze vloeibare wasmiddelzeep heeft een drievoudige enzymenformule, waardoor het een effectieve vlekverwijdering is. U hoeft dus geen bleekmiddel en andere schadelijke chemicaliën aan te brengen om de vlek uit de babykleding te verwijderen. Schoonmaken met dit wasmiddel kan voldoende zijn.

De slechte

Hoewel het product als niet-toxisch is geclassificeerd, kunt u aan de ingrediënten zien dat het product synthetische conserveermiddelen bevat die mogelijk niet geschikt zijn voor baby’s met specifieke allergieën. Maar dit is in een kleine hoeveelheid. U kunt dit navragen bij uw zorgverzekeraar.

PRO’s

 • Goede vlekverwijdering
 • Het is milieuvriendelijk
 • Met milde geur

nadelen

 • Het bevat enkele irriterende stoffen
 • Bevat natriumlaurylsulfaat
 • Bevat een kleine hoeveelheid synthetische conserveermiddelen

Uw baby kan allergieën ontwikkelen door constant contact met chemicaliën. Een van de bronnen is van de wasmiddelen die u gebruikt om hun kleding te wassen. Je moet onthouden dat alles wat hun huid aanraakt, de stoffen die ze inademen en het voedsel dat ze eten zorgvuldig moet worden onderzocht. Wat er ook in hun lichaam terechtkomt, draagt ​​bij aan de ontwikkeling van hun immuunsysteem. Om chemicaliën te elimineren, moet u het beste biologische babywasmiddel gebruiken om te voorkomen dat ze allergisch worden. Krijg meer tips over wasmiddelen.

Speelmat baby
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart